Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Traduceri autorizate
Brand
Limba engleza, chineza, franceza
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Traduceri generale si tehnice (acte de stare civila, de rezidenta, cetatenie, munca, studii, manuale pentru diverse aparate/utilaje, ghiduri de reglare, instructiuni de intretinere, specificatii tehnice, specificatii pentru oferte, cataloage de produse, carnete de protectia muncii, proceduri de fabricatie, brosuri, studii de fezabilitate, etc.) si interpreti profesionisti pentru insotire grupuri turisti, oameni de afaceri, negocieri, intalniri de afaceri, prezentari, training-uri.

Traduceri autorizate si legalizate din limbile: chineza, engleza, franceza, italiana, spaniola
Asiguram servicii de interpretariat consecutiv, simultan sau chuchotage pentru conferinte, seminarii, negocieri, interviuri ambasada, lansari de carte etc.
Serviciile noastre se adapteaza si se perfectioneaza in functie de nevoile clientilor. Tarifele pentru traduceri, interpretariat si ghid turistic depind de specificul serviciului, domeniu, durata, numarul de participanti, locatie, distanta etc.

Pentru documentele traduse va oferim servicii de tipar cu imprimare offset sau digital si servicii de machetare, prelucare imagini, inserare text conform cu originalul (Ex. manuale tehnice, cataloage de prezentare, carti, brosuri, fise tehnice, reviste, manuale de utilizare, specificatii tehnice etc.).
Din Gura in Gura